Хемијскобиолошки напад отровом тзв. Covidom19 на Црну Гору – Нато експеримент авиозапрашивањем

КОВИД ВАКЦИНЕ ПРЕВАРА – ЧИП ЗА ГРАЂАНЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Грађани Црне Горе ! Обавјештавамо вас да се у вакцинама налазе чипови од ГРАФЕНА који је екстремни материјал и магнет за таласе мобилне телефоније – зато вам на мјесто примања вакцине пријањају метални предмети. Постали сте проводник и прималац магнетних таласа.

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Графен

https://galaksijanova.rs/cudesni-grafen/

ВЕНС ФЕРЕЛ – ВАКЦИНЕ НОВИ ГЕНОЦИД  – ОСНОВИ БИОЛОШКОГ РАТОВАЊА 

V.Ferel-Vakcine_novi_genocid.pdf

НА скриншотовима можете видјети БРОЈЕВЕ вакцина који реагују на упаљени блутут контакт вашег мобилног телефона.Ово можете пробати на терасама, станицама, тротоару, аутобусу, зградама, са вашим мобтелом.
И ради !
Напомена ; поједини телефони могу очитати само по пар бројева чипа, да ли је у питању снага домета блутута или нешто друго, не знамо. Док други телефони не могу очитати чипове у близини. Обавезно треба подесити параметре блутута-тако да је телефон отворен и видљив за све уређаје.У згради можете чак и кроз зидове да очитате број чипа својих комшија.
Претпостављамо да ће ови бројеви бити упарени са ЈМБ примаоца вакцине – чипа и тако ће се круг УЦЈЕНЕ затворити. Грађани ће бити контролисани и постављени на вибрације мегахерца и гигахерца то јест убијани, уцјењивани, разболијевани, а све за лоповску елиту бандита жидовскемасонерије !
По нашим истраживањима КОВИД вакцине су терапија за промјену КРВИ И ГЕНА ДНК човјека, као и уједно експеримент за чиповање њуди како би се касније експериментисало са 5 Г мрежом која је у Црној Гори ушла експериментално мимо закона и тендера, без расправке у Скупштини Црне Горе као и без било каве анализе утицаја на живот и здравље грађана.

Позивамо народ Црне Горе да одбије вакцинисање КОВИД вакцинама, а тужилаштво да реагује и ухапси комплет национални кординациони тим и министре у здраству који су умијешани у експериментални геноцид КОВИД вакцинама са чипом од графена.
Скрећемо пажњу на највеће промотере вакцина ; ТВ Вијести, Дневне новине, ТВ Пинк, ТВ ЦГ, ТВ Н и друге. Промотерство ових плаћеника се граничи са лудилом, насиљем и пријетњама грађанима! Због овог геноцида, грађани треба да се организују и бране своје животе и животе дјеце од напада биолошким оружјем.

Сваки грађанин треба да ове вакцине третира као напад на живот биолошким оружјем, а то може лако доказати на суду. НАПАД БИОЛОШКИМ ОРУЖЈЕМ НА ЖИВОТ изазива самоодбрану која носи прво упозорење ономе ко жели силом да вас отрује и убије, затим друго упозорење, затим сакаћење или убијање насилника који грађанину или вашем дјетету жели убризгати отров у крв и чип у мишић. Сваки грађанин Црне Горе треба да се на суду позове да је нападнут БИОЛОШКИМ ОРУЖЈЕМ и да је у самоодбрани повриjeдио, осакатио, ранио или убио насилника који му жели повриједити и одузети живот биолошким оружјем. 

Устав државе Црне Горе је јасан и њега не може да крши НКТ позивајући се на противзаконске мјере СЗО коју плаћа највећи криминалац Бил Гејц . Грађанин је старији од државе и грађанин одлучује шта ће са својим животом. Он има право  да  одбије његу љекара па чак и да изабере болест и смрт. Грађанин је вјерник, и он из вјерских разлога може да одбије вакцину која је сумњива.
По међународном праву, Уставу Црне Горе и закону НИКО није обавезан примити вакцину.Нико га не може присилом и уцјеном натјерати да примите вакцину. Особље које вам даје вакцину дужно је да вам да упуство вакцине са преводом на језик који ви затражите. Такође сваки грађанин има право да уради алерго тест на ове вакцине, а по нашим сазнаљима ЈЕДИНО га може урадити лабараторија у БЕЛГИЈИ.Замислите! Како то?? Белгија зна шта се убризгава у крв грађана Црне Горе!?

Питајте ваше докторе, они ће само ћутати и слијегати раменима због провизије и уцјена.ОНИ су одавно погазили Хипократову заклетву.  Закони НАЦИОНАЛНОГ кординационог тима нијесу изнад УСТАВА ЦРНЕ ГОРЕ. Мјере су у супротности са законом и уставом, и оне нијесу обавезујуће – оне нијесу закон! Сваку пријаву НКТ одбијајте и непотписујте. Сваку пријаву полиције и органа не потписујете, само је одбијте и идите на суд. Полиција и инспекција има наредбу да крши закон и испуни норму. Они знају да раде противзаконито, али вашим потписом пристајете на суд. Ово важи и за предузетнике, појединце и фирме. Свака пријaва пада на суду код судије који ради по закону. Ускоро објављујемо видеоснимке грађана који су примили вакцине и за чије руке пријањају метали.
Пoред блутута који је фабрички у сваком мобилном телефону, једна од апликација која добро ради је овдје.Помоћу ње налазите чиповане људе ако не можете помоћу блутута (који у неким телефонима не може да открије чип) још не знамо разлог. Пробајте друге сличне апликације за лоцирање чипованих. 

https://www.youtube.com/watch?v=D79TCmtvERk

https://www.youtube.com/watch?v=qJLAxE7KT6s

https://www.youtube.com/watch?v=FuqUbmAUIKQ

https://www.youtube.com/watch?v=Tx7YRLE1nOU

Противзаконита пријетња грађанима Црне Горе вакцинацијом и међународно право 

Противзаконита пријетња грађанима Црне Горе вакцинацијом и црногорско право 

Формулар за заштиту запослених од присиле послодаваца на вакцину КОВИД- а   

Захтјев за забрану дискриминације над дјецом у школама од ковид мјера   

Институт за набавку љекова ЦГ – прогласио упутства ковид вакцина пословном тајном !!  

Доктор Игор Галић и ИЈЗЦГ крију упутства за Ковид вакцине !   

Љиљана Радуловић директорица КЦЦГ крије упутства о Ковид вакцинама ! 

Ковид центар Црне Горе крије од јавности упутства Ковид вакцина ! 

Директорка Дома здравља Никшић Вера Булатовић нема упутства од Ковид вакцина 

Жалба Институту за љекове и медицинска средства Црне Горе због упутства Ковид вакцина 

По други пут др Игор Галић – ИЈЗЦГ одбија да достави грађанима упутства за КОВИД вакцине   

Прво упутство Ковид вакцине у Црној Гори доступно грађанима на кинеском језику…  

За дјецу до 18 година у Црној Гори експресно одобрена Фајзерова (цомирнати) вакцина са преводом…  

Дозволе за употребу свих Ковид вакцина су пословна тајна и оне су власништво произвођача вакцина  

Министарка Jелена Боровинић Бојовић нема сазнања гдје се налазе фрижидери за чување вакцина до – 90С