Донатори и партнери

Донатори и партнери

Ми смо група слободномислећих  грађана Црне Горе.Боримо се за слободу против глобалне ционистичке мафије која жели узети свакоме слободу па и вама.Ви богати грађани планете имате породицу  и дјецу. Имате будућност и наду, само ако нас помогнете  и усмјерите дио вашег новца у праву борбу за будућност ваше дјеце и слободу планете.Само оваквим дјеловањем постоји шансе за спас свих нас.

Помозите нам у борби против глобалног фашизма који хара планетом под изговором демократије.Ми знамо како се борити, ми то радимо деценијама упркос  блокадама, прогонима, подвалама и опструкцијама.Пробудите се јер ваш новaц вам неће помоћи ако се не удружимо.Пишите нам о свему, учествујте у борби, тражите информације, направите пројекте, позовите своје најближе јер ми смо ту за вас.Будите дио нашег тима. Мислите локално, дјелујте глобално. Организујте заједнице, храну и одбрану. Недајте се увући у глобално стадо оваца које иду на кланицу изрежирану од Новог светског поретка.

Све инструкције о сарадњи, предлозима, партнерству  са нама, пројектима,  донацијама и слично  можете добити на ваш захтјев  преко  имејла : mnejusticeorg@gmail.com