О нама

Теорија завјере у Црној Гори по мјери иностраних сатаниста и домаћих глобалиста  је успјела. Послужила је окупацији Црне Горе кроз  манипулативне робовласничке законе и ЕУ стандарде како би изманипулисани народ извршавао робовласничке пројекте и биолошки нестао.Црна Гора није слободна и независна земља.Независност Црне Горе, признање Косова #, насилни улазак Црне Горе у НАТО, форсирањe лажи о геноциду Сребренице и сваљивању колективне кривице на један народ, увлачење у Европску Унију без народног консензуса све су то вјешто осмишљени пројекти за деструкције православног народа  који је овдје битисао хиљадама година.

Ми смо ту да помогнемо сваком часном грађанину у борби за породицу, правду и истину. Ми морамо поштовати наше законе и право, одбацити англосаксонскe окупационе законе и вратити Црну Гору свом извору и традицији.Сатанисти се плаше буђења народа јер ће бити уништени.Зато нас мрзе и понижавају како би нас држали покорним робовима и отупили жељу за отпором. Црна Гора као  православна земља треба да тежи уједињењу и суживоту са свим пријатељски народима који подржавају Русију као стуб отпора планетарном фашизму глобалиста. Враћање коријенима, изворном словенству и нашем старом календару доноси мир и благостање за наше пријатеље и све словенске народе без обзира на вјеру и нацију. Једино тако можемо спасити себе од АНТИХРИСТА – Новог светског поретка Хазара.

Придружите нам се, потпишите приступницу, будите наш сарадник јавни или тајни у борби за народну правду коју су у Црној Гори сахранили умрежени сатанисти који се крију кроз  институције државе.

https://antiglobrusmnesrb.blogspot.com

https://pravdanarodaorg.blogspot.com

https://antiglobrusmnesrb.blogspot.com/2012/12/a-2009.html

СТАТУТ И ОРГАНИ ПОКРЕТА – 2009 ГОДИНА

https://antiglobrusmnesrb.blogspot.com/2012/12/blog-post_22.html

ЗАВРШНИ РАЧУНИ НВО – ПОРЕСКА УПРАВА   

 https://antiglobrusmnesrb.blogspot.com/2012/12/2009_22.html

НАШИ ПРОЈЕКТИ И ДРЖАВА ЦРНА ГОРА – ОПИС ПРОБЛЕМА

1. Едукација грађана о последицама НАТО учлањења

2.  Ми и традиција

3. Црногорско – руско пријатељство дуго три вијека

4. Лице и наличје НАТО пакта

5. Сви у ЕУ не у НАТО

6. Едукација грађана о НАТО пакту

НВО Европски покрет наши корјени (Фронт народна правда) из Никшића  је конкурисао  горе наведеним пројектима код државе Црне Горе. Никада  нијесмо добили ни 1 еуро, док су фондови намјештани промотерима педерастије,Нато – ЕУ слугама и слично. Због намјештања пројеката престали смо да конкуришемо, јер се  новац  даје оним НВО које подржавају све насилне кампање Владе Црне Горе и њехих сателитских НВО у промоцији подлог и лукавог  глобализма.